Sivut

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Onnittelukortti improvisoituna

On ollut vähän taukoa askarteluhommista, kuten aikas monella muullakin kuulopuheiden perusteella :) Se on se helle, ei jaksaisi mitään. Itse en ole ollut edes juurikaan kotosalla, kun on viiletetty koko perhe muissa maisemissa.

Anoppilassa kyläillessämme sain ykskaks tehtäväksi tehdä anopin äidille (miehen mummolle siis) 75-vuotisonnittelukortin. En ollut luonnollisestikaan asiaan omilla välineillä varustautunut (vielä en ole siinä askarteluaddiktivaiheessa, että kantaisin aina mukanani tarvikkeita, jotta olisin aina valmis ;D). Miehen pikkusisko on myös kovaa vauhtia innostumassa korttiaskartelusta (terkut sinne, jos täällä käyt!) ja siten oli sitten jotain materiaaleja käytössä.
Mutta miten hankalaa onkaan tehdä kortti toisen ihmisen materiaaleilla ja välineillä! Kyseinen askartelijan alku on sen verran tuoreesti innostunut tästä jutusta, että materiaaleja ei vielä hirmuisesti ole. Lisäksi kun on tottunut käyttämään niitä omia tuttuja juttuja, niin huh, kyllä oli haasteellinen tehtävä.
Päädyin sitten tällaiseen hyvin yksinkertaiseen toteutukseen.

Eihän tästä mikään taideteos tullut, mutta onpahan kortti kumminkin.

Olen kyllä joskus aiemmin miettinyt, mitäköhän joku toinen askartelija saisi aikaiseksi omista materiaaleistani? Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka eri tavalla toinen asiaa lähestyisi ja kuinka erilaista jälkeä saisi aikaiseksi. Varmasti avartaisi omaakin näkökulmaa, huomaisi ehkä erilaisia tapoja käyttää omia tuttuja matskuja.

Kortin materiaaleja en kovin tarkasti tällä kertaa osaakaan nimetä. Alin taustapaperi on DCWV:n setistä ja leimakuva on väritetty chalkseilla.

Ystävällisin terveisin

Sinttu

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo kortin toteutus on oikein kiva, ja erityisesti tykkään noista piirretyistä kukkasista. Sehän on ihan yksi tyylisuuntakin yhdistää piirusteltuja kukkia ja koukeroita taustan päälle (ks. esim. Pioni ja parakiitti -blogi)!

    VastaaPoista
  2. Mirka:
    Itseasiassa nuo kukkaset ovat osa leimasinta. Nyt kun mainitsit, niin näyttävät kyllä tosiaan hiukan piirretyiltä. Itselleni ei tosin tullut näillä kyseenalaisilla piirustustaidoilla mieleeni piirtää, mutta tuo tekniikka kyllä vaikuttaa aika hauskalta! Täytyy perehtyä tarkemmin, kiitos siis vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)