Sivut

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kkhaaste #22 - yksi väri

Osallistuin Koukussa kortteihin- haasteeseen, joka päättyi eilen. Nippa nappa ehdin mukaan, taisin lähettää kuvan sivustolle n. klo 23.57 :) Alunperin ei pitänyt osallistua, mutta sain sitten kuitenkin jonkinlaisen kipinän ja väsäsin kortin aika pikavauhdilla (noin normaaliin tahtiini suhteutettuna). Tästä syystä kortista tuli mielestäni myös aika hätäisesti tehdyn näköinenkin, enkä ole siihen oikein tyytyväinen. Mutta tällä nyt mentiin kuitenkin.


"Yksi väri" tuntui olevan aika liukuva ja tulkinnanvarainen käsite tässä haasteessa, mitä katselin DT-töitä ja muita osallistujia. Itse koitin mennä ihan kirjaimellisesti yhden värin mukaan, mutta eipä siitä mihinkään päässyt, että joukkoon eksyi esimerkiksi ruskeaa leimasinvärin muodossa. Toivottavasti ei ollut kamalan suuri synti ja korttini kelpasi mukaan haasteeseen :)


Kortin reunoilla on Distress Crackle Paint Rock Candya. Näkyy vaan aika huonosti kuvissa :(

Kortissa käytetty leimasin on uusimpia hankintojani. Ihana Paperikeijusta ostettu Paper Makeup Stamps- valmistajan tuote. Ostin toisenkin leimasimen samalta valmistajalta, sitä käyttänen sitten äitienpäiväkortissä keväämmällä ;)

Materiaaleja en valitettavasti nyt ehdi tämän ihmeemmin listata.

Ystävällisin terveisin

Sinikka

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)