Sivut

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Valmista tuli!

Kortteilut ovat taas joutuneet tekemään tilaa muille kiireille, joten blogi on ollut hiljainen. Vakaa aikomus oli kyllä osallistua Koukussa kortteihin- sivuston Tekniikkakympin jokaiseen haasteeseen tämäkin vuonna, mutta aikaa ei ole ollut. Lisäksi rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etteivät myöskään aiheet ole tällä kertaa olleet ihan omaan makuuni, eikä palkintokaan  houkuttele (koska palkintokirja on muutoin saatavillani ja toisaalta selailu osoitti, ettei sisällä itselleni juuri mitään uutta). Kauniita kortteja ja kuvia kirjassa kyllä on :)

No, kortteilun tiimoilta en tälläkään kertaa postaa, vaan ainoastaan ilmoitan, että valmista tuli! Eli olen nyt ihan paperit kouraan saanut tekstiiliartesaani ja yksi rupeama on tullut suoritettua onnistuneesti loppuun :) Tulevaisuus on tällä hetkelä kovin avoin, ainoastaan on heinäkuuksi kesätöitä tiedossa. Sen jälkeen katsotaan minne elämä johdattaa.

Tänään on vielä kahvittelut lähimmille sukulaisille, jonka jälkeen meno rauhoittuu ja ehtii toivon mukaan myös kortteilla :)

Ystävällisin terveisin

Sinikka

4 kommenttia:

 1. SannaS:
  Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan Paljon Onnea!

  -A-

  VastaaPoista
 3. Anu:
  Kiitos, kiitos! :) Ennen kuin huomaatkaan, olet itse samassa (onnellisessa joskin hämmentävässä) tilanteessa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)