Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Sinistä hääromantiikkaa

En ole koskaan ollut "sininen ihminen". En ole tykännyt käyttää sinistä vaatteissa, kotimme sisustuksessa ei ole mitään sinistä, eikä sininen ole koskaan ollut lempivärejäni, päinvastoin jopa. Iän(kö?) myötä on kuitenkin tapahtunut jotakin selittämätöntä ja huomaan nykyään aika useinkin kiinnittäväni huomiota sinisiin asioihin. Sama trendi näkyy askarruksissani, sinistä esiintyy omasta mielestäni jo siinä määrin, että joku voisi erehtyä luulemaan sitä yhdeksi mieliväreistäni. Tämä tosin ei näy tänne blogiini postatuissa korteissa, koska olen niin kovin laiskasti tänne mitään viime ajoilta postannut...

Sininen kauteni näkyy myös tässä hääkortissa, jonka tilauksesta vastikään tein. Kortti menee nuorelle pariskunnalle, joka on ollut naimisissa jo hyvän tovin ja on nyt aikeissa siunauttaa liittonsa sekä viettää jääjuhlaa.
Taustapaperi on Maja Designin viime kesän Lantliv- sarjaa. Leimakuvan alla näkyvä sydänpaperi on saman skräppipaperiarkin kääntöpuoli. Noin muutoin kortissa on käytetty Distress Inkejä sävyissä Stormy Sky ja Pumice Stone, Reprintin sinisiä kukkia (valkoisten ruusujen valmistajaa en muista), valkoista kohoväriä ja pitsiä. Ihana leimakuva on Crafty Secretsin tekeleitä, leimattu mustalla VersaFinella. Tekstibanneri on  käsitelty kirkkaalla kohojauheella, käytetty pakastimen kautta ja sitten taiteltu halkeamien muodostumiseksi.

Koko komeuden päällä on suihkittu kimalteeksi veteen sekoitettuna Perfect Pearls- jauheita väreissä Blue Patina ja Perfect Pearl. Tuo kimallus ei kuvista juuri välity, aavistuksen voi nähdä näissä kahdessa lähikuvassa.


Ystävällisin terveisin

Sinikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)