Sivut

lauantai 19. marraskuuta 2011

Vauvahempeilyä

Osallistuin eilen elämäni ensimmäistä kertaa vauvakutsuilla. Koska en tosiaan ollut ennen moisilla ollut, en yhtään tiennyt onko sellaisiin tapana viedä lahjuksen mukana korttia vaiko eikö ja jos, niin millainen. Päädyin siihen, että kortin teen, sillä kortteilu on yksi iso odottavaa ystävääni ja minua yhdistävä asia :) Ja lopputulos sitten oli tällainen:En oikein tiedä, mikä ero tässä on perinteiseen vauvan syntymästä onnittelevaan vauvakorttiin, mutta toisaalta tarvitseeko eron suuri ollakaan?
Kuten kortin värityksestä arvannee, vauvan sukupuolesta on olemassa vahva ennuste ;)


Käytin kortissa syötävän suloisia Canvas Corp:in papereita. Leimakuva on Penny Blackin "Bundle of joy"- setistä, väritetty Distress Inkeillä. Siilivauvan taustalla oleva sydänleimasin YouDo:n setistä, leimattu Versafinen Smokey Grey- sävyllä. Nappi Papermanian, nauha Presenton valikoimista. Höyhen niin ikään Presentosta ostetusta pussista, josta löytyy höyheniä useampaa eri sävyä.

Ja jos joku toinenkin pähkäilee mitä kirjoittaa tällaiseen tilaisuuteen vietävään korttiin, niin oma ratkaisuni oli tällainen:

"Vauva niin kuin siemen on.
Hiljalleen se kasvaa saa, 
täynnä voimaa valtavaa"

- Anna-Mari Kaskinen -

Huoletonta loppuodotusta ja paljon iloa uuteen elämänvaiheeseen!


Ystävällisin terveisin

Sinikka

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)