Sivut

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Esikoisen 2. synttärit

Meidän pikkupoika täyttää tällä viikolla 2 vuotta :) Eilen vietettiin synttäreiden ekat juhlat (toiset sitten ensi sunnuntaina). Sukua on sen verran ja välimatkatkin melkoiset, niin järkätään aina juhlat kahdessa osassa, toiset anoppilassa ja toisen minun vanhempieni luona.
Leivoin (taas) hulluna myöhään yöhön. Tai oikeammin aikaiseen aamuun... Lopputuloksista mikään ei ollut ihan sellainen kuin piti, kiitos suurelta osin helteiden. Suklaa ei pysynyt kasassa, eikä kerma myöskään. Mutta tarjottavat saatiin kuitenkin pöytään, se lienee pääasia.
Tässä näytille jotain sellaisia tarjoiluja, joissa näkyy jonkinlaista kädenjälkeä :)

Tähän väliin huomautus, että tämä on vasta toinen tekemäni täytekakku (tai oikeammin kolmas, koska tein pojan 1-vuotisjuhlille molempiin juhliin omat kakkunsa). Että ehkä saan anteeksi esteettiset virheet..? :-D

Ystävällisin terveisin

Sinttu

3 kommenttia:

 1. Aivan upeat! Olet todellinen luonnonlahjakkuus, jos tuo on vasta toinen tekemäsi kakku!

  VastaaPoista
 2. Siis mitkä "esteettiset virheet"? Nuohan ovat itse täydellisyyksiä kaikki ja hurja upeita!!! Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 3. Wiltsu & Mirka:
  Kiitoksia molemmille kovasti! Kyllä siellä niitä virheitä on vaikka miten (jos nyt jotain erittelee, niin vaikka kynnenjälkiä sokerimassajunassa, minulta kun ei löydy mitään sen kummempia leivontavälineitä). Mutta kiva jos näyttävät kuitenkin ihan asiallisilta muiden silmissä :)
  Olen muuten tässä leipomisen maailmaan perehtyessäni alkanut salaa hiukan haaveilla leipuri-kondiittorin koulutuksesta. Ei minua niinkään se itse leipominen kiinnosta, mutta tuo koristelu on tosi kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)