Sivut

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Toisenlaisia näperryksiä

En ole edelleenkään löytänyt oikein aikaa askarruksille nyt viime päivinä. Tällä hetkellä on pää kuin Haminan kaupunki, kun yrittää miettiä kaikkia esikoisen synttäreihin liittyviä järjestelyasioita. Eilen sainkin jotakin niiden tiimoilta hoidettua, kävin nimittäin ostamassa leivontatarvikkeita. En leivo usein, koska meillä ei sellaisia syö kukaan muu kuin minä ja vieraitakin käy harvakseltaan, mutta kun leivon, tykkään tehdä jotain vähän erilaista kuin perusjuttuja. Tai ainakin yritän tehdä, tulee useinkin haukattua vähän suuria haasteita... Nytkin on siis suunnitelmia jos millaisia, saa nähdä mitä niistä loppujen lopuksi tuleekaan.

Olen kaavaillut pojan synttäreille tarjolle mm. minicupcakeja (miten tämä oikein kuuluisi taivuttaa?) ja samanmoisia - joskin erilaisia - on suunnitteilla myös lokakuisille tytön synttäreille, joten päädyin ostamaan minimuffinivuoan. Ja tokihan sitä piti heti illalla kokeilla ;) Tein tällaisia vadelmabrowniemuffinseja, joista tulikin todella hyviä! Ohjeen nappasin Mansikkamäki-blogista. Muuntelin ohjetta sen verran, että en laittanut mustaherukoita, vaan tosiaan niitä vadelmia. Sekoitin taikinaan jäisenä murskattuja vadelmia ja lisäsin vielä jokaisen muffinin sisälle kokonaisen vadelman sydämeksi. Taikinan tein puolikkaana, testi kun oli kyseessä. Tällaisia niistä tuli:


Tässä testasin myös pojan synttäreille tulevia Polka Dot-minimuffinipaperivuokia. Muut muffinssit olivat ilman paperisia vuokia, kun ei niitä riittänyt kuin ihan tällä tavalla testikappaleeksi.

Ja muffini halkaistuna:


Näihin olisi periaatteessa kuulunut kuorrutuskin päälle, mutta en sellaisia jaksanut alkaa väkertää enää myöhään illalla, kun itse nämä kuitenkin syön ;) Ja menevät oivallisesti ilman kermojakin.

Että nami vaan!

Ystävällisin terveisin

Sinttu

3 kommenttia:

 1. Uih,onpa herkun näköisiä:)
  Ja pilkut vaan parantaa makua:D

  VastaaPoista
 2. Pikaiset kommentit täältäkin! Näyttää herkullisilta, ja varmasti maistuukin =) Ihanaa, kun löysin tämän hienon blogisi! Todella kauniita kortteja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Niinu:
  Vaikka itse sanonkin, niin olivat kyllä todella herkkuja ;) Kuka nyt mistäkin tykkää, mutta minun makuuni nuo olivat juuri eikä melkein! Ja kyllä, ehdottomasti pilkut parantavat sekä näköä että makua :D

  Wiltsu:
  Tosi kiva tosiaan, kun löysit tiesi tänne! :) Kiitos kehuista ja kiva kun ehdit jättää kommenttia! Muffinssien herkullisuudesta olikin jo edellä, mutta sanotaan se vielä toistamiseenkin: herkullisia olivat, namnam! Sunnuntaiksi tulossa sitten toisenlaisia minimuffareita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)