Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lunta tupaan, joulu tekee tuloaan!

Ei, ei meillä täällä eteläisessä Suomessa ihan vielä lunta ole tullut :D Päinvastoin, aurinko paistaa kirkkaasti ja lämpömittari näyttää peräti 29 astetta (auringossa). Ei talvesta vielä tietoakaan.

Mutta joulukortteja on tehty. Siskoni, joka työn ohessa opiskelee uutta ammattia itselleen, pyysi minua tässä jokin aika sitten tekemään muutaman mahdollisimman yksinkertaisen ja sävyiltä mahdollisimman vaalean joulukorttimallin. Heillä on opintoihin liittyen joulumyyjäiset ja halusivat tehdä sinne korttejakin myyntiin. No, minähän yritin. Olen vaan aika huono tekemään kortteja, joissa ei olisi käytetty mitään ihmeempiä tekniikoita, joiden materiaalit eivät kustanna paljon, joita on helppo tehdä sarjatyönä ja jotka kuitenkin olisivat myyviä. Yritetty joka tapauksessa nyt on ja eilen toimitin mallikortit siskolle. Toivottavasti edes yksi niistä kelpaa :) Lopulta tosin taisimme päätyä siihen, että siskoni tulee tekemään kortteja meille joku päivä, koska minulta löytyy materiaaleja ja voin auttaakin. Turha investoida kovin paljon yksiin joulukortteihin, jos niillä materiaaleilla ei vaikka enää myöhemmin mitään tekisi.

Tässä kuitenkin nyt näytille muutama malli. Osa malleista onnistui ihan ok, osa meni aikalailla penkin alle (niitä en tähän nyt edes laita näytille).
Ystävällisin terveisin

Sinikka

3 kommenttia:

  1. Onpas kerrassaan ihania ja tunnelmallisia kortteja! Jokohan se täytyisi itsekin aloittaa..?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Henna kommentista ja kehuista! :) Itse olen aina se, joka väsää joulukortteja silloin, kun niiden melkein jo pitäisi olla postissa... Eli omia joulukortteja en ole aloittanut vielä, pari hassua on tässä sivussa valmistunut, kun on ollut tarkoitus tehdä jotain ihan muuta :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniita kortteja!! Aivan ihania!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)