Sivut

torstai 16. syyskuuta 2010

Sekalainen seurakunta

Eilen se sitten tapahtui: sain kutomani peitteen pois puista! Jee :) Harmittavasti tänään koulupäivä loppui siten, että enää olisi ollut n. 40 cm toisen reunan päärmettä jäljellä. Jäi sitten huomiselle. Sitten se onkin ihan valmis. En kuitenkaan malttanut olla kuvaamatta peitettä jo tänään (vaikka varmasti huomennakin sitä tulee ihan vimpan päälle valmiina kuvattua), joten tässä näitä tännekin.

Tämän kimpussa olen siis tämän viikon ahertanut (huom. kuvassa ei ole vielä tehty päärmäyksiä ollenkaan)


Lähikuvaa pinnastaKyseessä on sidoksen puolesta ristitoimikas, joka muodostaa kankaan pintaan tuollaisia vinoneliöitä, rinkuloita, miksikä niitä haluaakaan nimittää :)

Tässä kuva myös matoista, joiden valmistuksen kanssa minulla ei ole mitään tekemistä, mutta jotka olen suunnitellut (joskin suunnitelmat muuttuivat matkan varrella jonkun verran).


Kuvassa kolme 4,5-metristä ja yksi 2,5- metrinen matto.

Löysin myös ihan muita juttuja hakiessani eräät korut, jotka tein yksiin häihin itselleni juhannuksena 2008. Ei näissä mitään kummoista ole, mutta laitetaan esille kuitenkin. Joku toinen kerta laitan kuvan koruista, jotka tein itselleni mieheni ja minun häihin. Nyt ei jaksanut kuvata.

Materiaaleina näissä puu- ja lasihelmiä.


Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua.

Ystävällisin terveisin

Sinikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)