Sivut

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Erilaisia askarruksia

Meillä vietettiin hiljattain kuopuksen 1-vuotissynttäreitä. Tämä äiti päätti jo joskus aikoja, aikoja sitten, että mahdollinen tytär ei muuten sitten kyllä tasan kulje vaaleanpunaisissa. Jossain välissä tapahtui jotakin ja synttäreiden teemana olikin nyt heti alkuun sydämet, kukat, vaaleanpunainen ja ruskea :-D Tässä näytille tarjoiluja.

Lohileipiä

Solmupullia

Kuorrutettu pumpulikakku (,joka muuten oli mielestäni erittäin hyvää ja sai kehuja muiltakin! Tämä siitäkin huolimatta, etten itse ole mikään kuivakakkuihminen sen enempää taitojeni kuin makunystyröittenikään puolesta.)

Epäonnistuneet cake-popsit muuntuivat tällaisiksi leivosmaisiksi jutuiksi. Meni näinkin, cake-popsit jäivät ensi kertaan ;)


Lisäksi oli tarjolla erilaisia keksejä ja pipareita. Kakkua oli tietysti myös. Koska juhlimme kahdessa osassa ja kahdessa eri paikassa, oli kakkujakin kaksi. Toinen oli kaksikerroksinen ja toinen ihan perus.

Peruskakku, josta tosin tuli vino...

Ja kaksikerroksinen versio, josta ei onneksi tullut ainakaan erityisen vino ;)Kakun täytteenä oli vadelmahilloa ja sitruunaista kermavaahtoa. Hyvin toimi, ei ollut liian makea :)

Ystävällisin terveisin

Sinikka

6 kommenttia:

 1. Herkulliset upeat leivonnaiset :)

  VastaaPoista
 2. Carola:
  Kiitos ja kumarrus! Olen kyllä edelleen ihan aloittelija leivonnan saralla, mutta kyllä se tästä kai pikkuhiljaa. Ehkä sitten ainakin esikoisen 10-vuotispäiville mennessä olisin harjaantunut jonkun verran :D

  VastaaPoista
 3. Upeita kakkuja.Koristeet on hienot.

  VastaaPoista
 4. Outi ja Maiju:

  Kiitoksia kovasti molemmille! :)

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä herkullisia kaikki! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)