Sivut

torstai 4. marraskuuta 2010

Miehisiä kortteja

Olin tänään mukana Carolan vetämällä korttikurssilla (osin kurssilaisena, osin "assistenttina", joskaan apuani ei kyllä tarvittu ;) ), jolla valmistettiin miehisiä kortteja. Kurssi oli hauska ja kortteja saatiin tehtyä ihan kivasti. Carolalle suuri kiitos mukavasta illasta! Tässä omia aikaansaannoksiani.


Slider


Värit eivät näy ihan oikein, en jaksanut säätää niiden kanssa. Materiaalit Graphic45 (tagit & salmiakkikuviopaperi), YouDo (puolihelmet), salmiakkiruutupaperin reunat ressattu ja sotkettu Distress Inkeillä.


Sahakortti


Kuva väritetty Distress Inkeillä, samoin paperiin sotkettu Distressiä.
Telinekortti

Sininen ja ruskea taustakartonki Canson, kuviopaperi Graphic45, leimakuva Vilda Stamps, väritys Distress Inkit, leimakuvan ympärille, toiseen valkoiseen kartonkiin sekä korttipohjaan tahkottu vaaleansinistä chalkkia.Tein vielä illalla kotiin päästyäni yhden väritysharjoituksen. Lähinnä piti testata paperia väritystarkoituksessa, joten siksi tällainen värityshomma :) Paperi ei soveltunut tarkoitukseen kovin hyvin, mutta teen kyllä lopputuloksesta jotakin joku päivä.


Leimakuva Lili of the Valley, väritys Distress Inks, kukkien päällä Glossy Accentsia, leimakuva "kehystetty" ProMarkerilla. 


Oli mukava pitkästä aikaa saada jotakin aikaiseksi! Kuvat nyt tosin ovat aika kamalia, mutta ehkä sen kestää ;)

Ystävällisin terveisin

Sinikka

4 kommenttia:

 1. WAU!!! Tosi upeita ja tyylikkäitä kortteja!! Huiman kauniisti väritettyjä kuvia!! =)

  VastaaPoista
 2. SannaS:
  Kaunis kiitos! :) Korttimalleista saan kiittää lähinnä Carolaa, joka oli mallit kurssille(en) suunnitellut :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin (isännän)koneelle välillä ennätän, vilvoittelutauko saunomisessa.
  Kauniita kortteja teit ja miten niin en muka apua tarvinnut?! En olisi mitenkään kerennyt valmisteluja tekemään jos et olisi auttanut, KIITOS avustasi!
  Nyt kun koneeni on teidän hoidossa niin askartelunurkkaus on järjestelyn alla, nauhat kerkesinkin jo järjestellä. Söpöläinen ihana katti :)

  VastaaPoista
 4. Carola:
  Siellä vietettiin oikein saunamaratoniako ja kerättiin voimia? :)

  Kiitos itsellesi, en kuitenkaan usko, että ehdin siinä valmisteluissakaan oleellisesti auttaa... Mukava joka tapauksessa, jos minusta nyt jotakin apua oli!

  Se on hyvä, kun kone on välillä poissa käytöstä, niin tulee tehtyä kaikenlaisia muita hommia ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)