Sivut

lauantai 15. tammikuuta 2011

KKhaaste #20 - Vauva-aiheinen kortti

Pitkästä aikaa päätin osallistua KKhaasteeseenkin. Varsin runsaasta osallistujamäärästä päätellen muutamalla muullakin on näin vuoden alussa, kiireisen joulunajan jälkeen aikaa askarrella ;) Mutta sehän on vain kiva, näkee paljon erilaisia töitä!

Itse valmistin tällaisen unisex-kortin (tai sellainen tämän olisi tarkoitus ainakin olla...), sillä lähipiiriin syntyy vauveleita erittäin harvoin, eikä nytkään ole tiedossa ainuttakaan. Yhdelle vauvakortille on keväämmällä tarvetta, mutta luulen, että teen sitten ihan selkeän tyttö- tai poikakortin, kun tietää kumpi tuli.

Mutta että tällainen:

Kortti kiinni.


Kortti auki.Valitettavasti värit ovat kuvissa vähän mitä ovat, en ole vieläkään perehtynyt kuvankäsittelyohjelmaani sen vertaa, että jaksaisin alkaa tapella värien säätämisen kanssa.

Omistan hyvin, hyvin vähän mitään vauva-aiheisia leimasimia tai muutakaan tarviketta, juurikin siksi ettei niille ole käyttöä juuri koskaan. Tämän leimasimen ostin kuitenkin Presentosta syksyllä, koska se on niin syötävän suloinen ja oli edullinenkin vielä :)

Ystävällisin terveisin

Sinikka

6 kommenttia:

 1. WAU!!! Upea kortti!!! Ihanasti "kerrostettu"!!! =)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Kivasti on paperia käytetty oikein runsaasti kerroksittain. Lopputulos harmoninen ;)

  VastaaPoista
 3. SannaS ja maiju:
  Kiitos paljon kommenteistanne ja kehuista! :)

  VastaaPoista
 4. Henna:
  Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)