Sivut

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Keikkatöissä

Käväisin perjantaina Presentossa asiakkaan ominaisuudessa, mutta sainkin yllättäen täksi päiväksi töitä :) Kyseisessä liikkeessä vietettiin hääideapäivää, jolloin on tarkoitus jakaa asiakkaille ideoita, opastaa askartelutarvikkeiden käytössä, avustaa (esim. kutsu)korttimallin suunnittelussa ja tehdä hääaiheisia mallikortteja liikkeeseen. Olen aiemminkin osallistunut hääideapäivään kerran ja yhtä lailla mukavaa oli tälläkin kertaa päästä osalliseksi :) Kiitos siis Presenton tytöille kivasta päivästä!

Napsin myös kuvia korteista, jotka ehdin tehdä. Olin siis päivän ajan lähinnä askartelijan roolissa, joskin käväisin myös kassan takana sekä istuin Carolana Carolan paikalla :-D Ei nyt kylläkään sillä, että niitä saappaita voisin onnistuneesti täyttää, mutta kuitenkin. Koskapa Carola keskittyi toisaalla esittelemään asiakkaille leimakuvien värittelyä, Distress Ink- musteita, Ez-mountin käyttöä ja muuta asiaan liittyvää, paneuduimme me sitten toisen pöydän äärellä hiukan toisenlaisiin tekniikoihin.
Olen äärettömän hidas korttien tekijä, joten enpä saanut kuin neljä korttia aikaiseksi siinä n. viiden työtunnin aikana, jonka myymälän puolella vietin. Tässä nyt joka tapauksessa kuvia tekeleistäni.

* * *


* * *
* * *

Pahoittelen kuvien laatua, jälleen kerran kiireessä kuvattu ja tällä kertaa vielä kännykällä kaiken kukkuraksi. 

Pääosin tein ihan vain oman mieleni mukaan, mutta osin koitin toteuttaa ideoita, joita Presenton omistaja esitti. Ihan en päässyt vauhtiin, olin mitä ilmeisimmin hyvin, hyvin kohmeessa askarteluvaihteeni kanssa...

Tällaista tällä kertaa, aurinkoista sunnuntaita!


Ystävällisin terveisin

Sinikka 


p.s. Ihan muuten ohimennen mainintana vielä, että jos on Turun seudulle asiaa tai asuu Turussa, niin pikapikaa kyämään Presentossa. Aivan ihania uusia papereita, kukkia ja kaikeka muutakin tullut valikoimiin. Mm. tuo ensimmäisessä onnittelukortissa käyttämäni kukikas paperi on uusinta uutta ja luonnossa ihan vastustamaton!

4 kommenttia:

 1. Upeita kortteja :) Minä en saanut yhtään korttia tehtyä...tosin ei ollut aikomustakaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Carola, mutta eivät nuo tekeleet kummoisia olleet :) Olen aika huono tekemään mitään varsinkaan muiden silmien alla. Sinulla taisi juu olla siellä vähän toisenlainen meininki päällä, ei sitä myyntitykki ehdi kortteja väsätä ;)

  VastaaPoista
 3. p.s. blogissani olisi sinulle noudettavana tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. tosi kauniita herkkiä kortteja!! tuo ylin on mun lemppari!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)