Sivut

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kukat ja perhoset

Kevät lähestyy kovaa vauhtia. Siitä kertovat viimeistäänkin nämä pistävän kirkkaan auringonpaisteen täyttämät päivät ja katon reunalta putoilevat vesipisarat. Lumi sulaa ja linnut laulelevat. Vielä ei kukkia ja perhosia sentään näy tuolla luonnossa, mutta itselläni sellaiset löysivät hiljattain tiensä korttiin :)
Kyseessä oli tilaustyö, johon yhdeksi elementiksi toivottiin/ ehdotettiin orvokkeja. Oli ihmeen hankalaa löytää mitään orvokkiaiheista materiaalia. Sattumoisin olin juuri hiukan ennen tilaustyön saamista tilannut aivan ihastuttavia (itselleni täysin) uusia Pion Designin papereita, joista yksi oli orvokkikuvioitu. Noin kaiken kaikkiaan kortista tuli hyvin yksinkertainen. Halusin jättää hurjan kauniin paperin näkyväksi osaksi korttia, joten en lähtenyt tunkemaan siihen ylen määrin koristusta.
Kortti lähti/ lähtee onnentoivotukseksi uuteen kotiin.Kuva hiukan vääristää värejä, tuli tapani mukaan napsittua kuvat kiireessä.

Tilaaja oli korttiin (kaiketi?) tyytyväinen, itse en sitten ihan niinkään. Jäi hiukan harmittamaan se, etten löytänyt kortin tekoon aikaa niin paljon kuin olisin halunnut ja tuli tehtyä jotakin paniikkiratkaisun tyyppistä parissa kohtaa. Pääasia kuitenkin tietenkin että tilaaja tykkää, toivottavasti näin nyt sitten tosiaan oli :)Materiaalit:
- Kuviopaperi Pion Design (ruudullinen puoli kukkakuvioisen paperin kääntöpuoli)
- Leimasin Inkadinkado
- Leimasinväri Versafine Vinage Sepia
- Kimalleliima Rayher
- Puolihelmet YouDo
- Nauha vanhaa varastoa


Hiukan hiljaista on ollut täällä blogin puolella ja tämä johtunee yksiselitteisesti ajanpuutteesta ja väsymyksestä. Opinnoissa menossa kiireinen vaihe, ei paljon ehdi/ jaksa askarrella iltaisin. Eiköhän se asia tästä kuitenkin jossain käänteessä korjaannu :) Ainakin yksi kortti myös odottaa postaustaan, joskaan siitä ei ole kuvia vielä otettukaan. Tilaustapaus hänkin ja kuvat toivottavasti saan huomenna.

Aurinkoisia alkavan kevään päiviä kaikille!


Ystävällisin terveisin

Sinikka

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)