Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kortti eläkkeelle lähtevälle

Oppilaitoksesta, josta valmistun ihan lähipäivinä, on osastoltamme eräs kovin arvostettu opettaja jäämässä tämän viikon loputtua eläkkeelle. Tänään vietimme pienimuotoisia läksiäisiä osastomme oppilaiden sekä opettajien kesken. Olin tarjoutunut tekemään kortin koko osaston puolesta ja tällainen kortti siitä sitten syntyi:Kortti oli kovin haasteellinen monessakin mielessä. Ensinnäkin valitsin korttipohjan, jolla oli varsin komea 20,3 x 20,3 cm koko. Se jo yksistään oli hankala tekijä, koska tahdon olla pikkujuttujen näpertelijöitä, minun on hyvin vaikea saada täytettyä isoa tilaa.
Toinen haaste liittyi aiheeseen. En ollut koskaan ennen tehnyt korttia vastaavaan tilanteeseen, joten oli vaikeaa miettiä mikä sopii ja mikä ei.
Kolmas vaikeuttava seikka olikin sitten kortin saaja, jota en vuosien yhteistyöstä huolimatta tunne kovin hyvin. Olen niitä ihmisiä, joilla on jossakin selkärangassa auktoriteettien kunnioitus, enkä siten osaa olla erityisen rento esim. opettajieni seurassa. Tutustuminen myös jää silloin hyvin pinnalliseksi.Kortti onnistui kaikesta huolimatta mielestäni ihan kohtalaisesti. Parempikin olisi voinut olla, mutta toisaalta jouduin valmistamaan kortin kiireessä (joskin myöhemmin tuli tieto, että minulla olisikin ollut viikon verran enemmän valmistusaikaa...).

Ystävällisin terveisin

Sinikka

2 kommenttia:

  1. IIIHANA! Toi olis sopiva kortti aika moneen muuhunkin tilanteeseen! :)

    -A-

    VastaaPoista
  2. Anu: Kiitän ja kumarran! Tästä tosiaan tuli ehkä vähän tällainen "yleiskortti", mutta pääasia että sopi tämän kertaiseen tilaisuuteen :) Tuo leimasin on minusta aika hauska, ennestään ei löytynytkään itseltäni mitään vastaavaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)