Sivut

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Iiristelyä

Tänään koin hieman harvinaisia herkkuhetkiä, kun sain touhuta askartelujeni parissa keskellä päivää! Tai no, alkuiltaahan se jo oli, mutta yhtä kaikki. Yleensä kaikki touhuaminen tahtoo ajoittua siihen myöhäiseen iltaan/ yöhön, kun lapset ovat nukkumassa. Nyt kuitenkin tänään tosiaan tällainen erikoisuus, kun isä vietti kiireisen päivänsä jälkeen lastensa kanssa laatuaikaa :)

Askarteluhommia jatkoin kyllä heti, kun lapset saatiin sänkyihinsä ja lopputuloksena oli peräti kaksi korttia. Olen melko hidas askartelija, joten kaksi korttia illassa on minulle aika hyvin. Toinen korteista oli KK-haastekortti, josta laitan ihan oman postauksensa, mutta toinen oli sitten tällainen ihan toisenlainen. Kyseessä on iiristaiteltu keinuhevoskortti.En ole mikään valtaisa iiristaittelukorttien ystävä noin ulkonäön puolesta (sitä paitsi koen mielettömän vaikeaksi tehdä tällaisista korteista nättejä), mutta näiden tekeminen on todella kivaa! Hiukan sama koskee omalla kohdallani 3D- kortteja, joskin niissä se osien leikkeleminen on kyllä kaikkea muuta kuin kivaa...
Tutustuin iiristaitteluun työharjoittelussa, jossa kokeilin kyseistä tekniikkaa ensimmäisen kerran. Siihen tarkoitukseen olin tämänkin keinuhevoskaavan silloin tulostanut ja nyt sen kaapin perältä löysin. Luonnollisesti toki etsin jotakin ihan muuta ;)

Ystävällisin terveisin

Sinttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)