Sivut

lauantai 24. huhtikuuta 2010

KKhaaste nro 2

Tällä kertaa KKhaasteena oli valmis luonnos. Jännää tämäkin minulle, kun en ole tällaisiakaan ennen tehnyt :)
Oma haastekorttini on tällainen:Luonnollisesti oli päästävä välittömästi testaamaan uusia leimasimia ja papereita, jotka alkuviikosta ostin. Tai oikeammin tässä kortissa on kyllä vain yhtä uutta paperia (perhosta), muut paperit ja kartongit ovat vanhaa varastoa.

Innostuin niin tuosta ensimmäisen haasteen ikkunasta, että halusin kikkailla sen kanssa vielä lisääkin. Siksipä sellainen on tähän korttiin päätynytkin. Eikä varmasti ole viimeinen kortti lähiaikoina tällä ominaisuudella, sen verran hauska ja monikäyttöinen tuo ikkuna mielestäni on.

Toistaiseksi näissä haasteissa on ollut minulle aika uudenlaista tekniikkaa ja sommittelua, joten odotan enenevällä mielenkiinniolla seuraavia haasteita!

Ystävällisin terveisin

Sinttu

3 kommenttia:

 1. Sulla on niin kivat maanläheiset värit tässä...sopii hyvin huhtikuuhun, kun mikään ei vielä viherrä. Mietin vähän aikaa tuota ikkunaa, että miten ihmeellä teit soikean aukon, mutta siinä taitaakin olla vain soikeat kehykset. Siis hieno idea :)))

  VastaaPoista
 2. Upea kortti!! Tosi kaunis kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 3. Eldanka:
  Juu, tosiaan on ikkuna neliskanttinen (tai oikeammin kai suorakulmio ;) ), kehyksistä tuo soikea muoto on peräisin. Hetken aikaa teki mieli alkaa kikkailla sitä ihan soikeaa ikkunaa, mutta ehkä näin oli kuitenkin parempi noin lopputuloksen kannalta!

  Ja kiitos sekä Eldanka että SannaS kehuista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)