Sivut

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Koukussa kortteihin

Ennen tämän blogin perustamista olin pitkään pyöritellyt perustamisajatusta mielessäni. Sysäyksen eteenpäin aiheutti tutustuminen Koukussa kortteihin- sivustoon. En ole millään tapaa "sosiaalinen harrastaja", eli tämä askartelukin on minulle ihan omissa oloissani puuhailua ja asioiden oppimista itsekseni. Siitä huolimatta päätin ko. sivustolle liittyä ja olen tyytyväinen, että näin tein.

Vaikka en ole ehtinyt olla sivuston jäsen vielä pitkään, olen jo tehnyt itselleni aivan uudenlaisia asioita. Kuten osallistunut korttihaasteeseen. Tällaista en ollut siis koskaan ennen tehnyt, mutta kokemus oli ihan mukava, siispä otan varmasti uusiksi (itseasiassa kortti seuraavaan haasteeseen on jo valmistumassa!).
Jotta saisin tänne blogiini heti alkuun jotakin kuvasisältöäkin, niin laitanpa tähän kuvan kortista, jolla osallistuin ensimmäiseen KKhaasteeseen. Haaste oli tehdä resessed window card eli ikkunakortti, joka oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Oma tekeleeni näytti tältä:


Kortti hiukan kurjasti kärsi kuvauksesta, eikä ole ihan täysin todellisuutta vastaava, mutta pääpiirteittäin asia tullee selväksi.

Ystävällisin terveisin

Sinttu

4 kommenttia:

 1. Tosi hauska kortti :) Onnea uudelle blogille! Täytyy kyllä myöntää että en nyt tunnista sinua, tule ihmeessä seuraavan kerran juttelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista, kehusta ja onnitteluista!
  Ja en tosiaan olettanutkaan, että minut muistaisit nähneesi, kyllä siellä kuitenkin ehtii muutamat kasvot päivän aikana nähdä :) Täytyy juu ensi kerralla nykäistä hihasta!

  VastaaPoista
 4. Tää on aivan mahtava!!! Megamagee kortti!!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)