Sivut

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Isoäidin muistotaulu

Isoäitini, äitini äiti eli mamma kuoli aiemmin tässä kuussa. Hautajaiset ovat ylihuomenna. Koska äidilläni on ollut ja on yhä hautajaisten tiimoilta paljon tekemistä, lupauduin etsimään mamman kuvalle sopivan kehyksen. No, kehyksen löytyminen oli vähän haasteellista, kun piti löytää neliökehys. Löysin sitten tällaisen mielestäni hienon kehyksen, jossa on korotuslista, jonka avulla lasin ja kuvan väliin saa laitettua koristustakin. Äidiltä tiedustelin sopiiko hänelle tällainen idea ja koska sopi, tein sitten oikein muistotaulun pelkän kehystetyn kuvan sijasta.


Ihan tavattomasti en koristuksia halunnut, kyseessä kuitenkin on hautajaisiin tuleva kuva. Itse kuitenkin koen, että onnistuin ainakin hieman tavoittamaan sen kesäisen tunnelman, jonka mammaan itse liitän. Mamma oli hyvin luonnonläheinen ihminen ja piti yli kaiken kukista ja eläimistä.
Kuvassa näkyy vähän huonosti värit, paspartuurissa on reunoilla vaaleanpunaista chalksia, luonnossa siis selkeästi tummempaa kuin miltä kuvassa näyttää, mutta kuitenkin hyvin hillitty.
Sitten vaan toivotaan, että äitini on tyytyväinen. Hänellehän tämä loppuviimeksi jää.

Ystävällisin terveisin

Sinttu

1 kommentti:

  1. Hieno idea tämä:)
    Ja toteutus on myös hyvin onnistunut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)