Sivut

perjantai 11. kesäkuuta 2010

KK Tekniikkakymppi - Resist

Tekniikkakymppi alkaakin taittua jo loppusuoralle. Hiukan harmillista, on ollut kivaa :) No, onhan tässä vielä kolme haastetta jäljellä!

Kuudennen haasteen aiheena oli resist- tekniikka. Tätä en ollut ennen itse kokeillut, ainoastaan muistaakseni kertaalleen olen tähän ylipäänsä törmännyt. Hauska siis oli päästä kokeilemaan! Tarvikkeita ei nyt ollut ihan kaikkia, mitä olisi tarvinnut, mutta menihän se näinkin. Hyvin yksinkertainen kortti syntyi tällä kertaa, mutta kortti kumminkin ;)
Resist-tekniikkaa on siis käytetty kissan alla olevaan vihertävään paperiin. Käytin kahta Distress Inkin sävyä, mutta eipä siinä juuri näy kuin toinen... No, täytyy nyt myöntää, että olin niin laiska, etten jaksanut tehdä uutta versiota, siksi siis sai mennä tällaisena vähän kakkoslaatuisena läpi. Minulla kun ei ole kuumailmapuhallinta, niin kohojauheen sulatuskin täytyy tehdä hieman hitaammilla tavoilla.
Kohojauhettakaan ei ollut kuin kahta väriä: koboltinsininen ja tämä läpikuultava kimalteleva (jouluinen...). Olen nuo jauheet ostanut joskus vuonna nakki ja papu, valehtelematta siis vuosiakausia sitten. En niitä ole aikoihin käyttänytkään, kun innostus embossaukseen lopahti. Tämä tekniikka oli kuitenkin ihan kiva, että voisi mahdollisesti harkita hankkivansa valkoista embossausjauhetta tähän tarkoitukseen :)

Kortissa käytetyt materiaalit ovat:
- Leimat: Artemio (resist-tekniikkatausta), Inkadinkado (kissa & teksti), Basic Grey (korttipohjan pallurat), tuntematon (tagi)
- Resist-tekniikan musteet: Distress Ink Peeled Paint & Vintage Photo
- Muut musteet: Versafine Vintage Sepia & Versamark vesileima
- Kohojauhe: Personal Stamp Exchange (liekö valmistajan nimi?), Sparkle Embossing Powder
- Kimalleliima: Ranger Stickles Copper

Ja nyt muuten tuli yhtäkkiä mieleen, että olisihan minulla ollutkin yksi tosi kiva leima juuri tähän resist-tekniikkaan! No höh, täytyy kokeilla sitä toiste tai vaikka jos nyt ehtii vielä tämän haasteen aikana :)

Ystävällisin terveisin

Sinttu 

P.S. Kuvat ovat valitettavasti mitä ovat, sain kohdistella sokkona, kun kamerasta olivat paristot ihan lopussa, eikä siis näyttöä voinut pitää päällä (kamera sammui siinä vaiheessa). Kohdistus siitä mikä-lie-silmäaukosta taas on omassa kamerassani varsin omalaatuinen, joten tässä sitten lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)