Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Konfirmaatiokortti pojalle

Sain tässä pari viikkoa sitten tilauksen tehdä konfirmaatio-onnittelukortin pojalle. Ja miten vaikeaa se taas olikaan olevinaan! Kaikki kuva-aiheet tuntuivat liian tyttömäisiltä tai muutoin hempeiltä enkä edes etsimällä onnistunut löytämään sopivan oloista leimasinta mistään. Näin ollen päädyin tekemään jotain ihan muuta kuin leimakuvakortin. Lopputulos oli nyt sitten hyvin yksinkertainen ja hillitty. Mielestäni turvallinen tulos verrattuna siihen, etten tunne juuri kortin saajaa. Oletan, että konfirmoidun perhe on hiukan konservatiivisempaa linjaa noudattavia, joten kovasti en arvannut lähteä revittelemään väreillä tai hassun hauskoilla aiheilla.



Kaikessa yksinkertaisuudessaan reunat käsitelty valkoisella kohojauheella, keskellä (ihana!) Core'dinations- kartonki Black Magic- lehtiöstä. Kartongin kohokuviointi Creativity!- lehden kaupanpäällisenä tulleen taskun kuviointi, hiukan hiottuna. Puolihelmet YouDo. Ei siinä sen kummempaa.




Kortin sisälle tein vielä yksinkertaisen setelitaskun, jota tosin en kuvannut. Mutta kuten sanottu, se oli ihan yksinkertainen :)




Ystävällisin terveisin

Sinikka

4 kommenttia:

  1. Loistava ja upea kortti pojalle kuin pojalle...ja miksei vähän rokimmalle tytöllekin! :)

    -A-

    VastaaPoista
  2. yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs kortti!! =)

    VastaaPoista
  3. Tyylikäs ja upea kortti :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kovasti Anu, SannaS ja Carola kommenteistanne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)