Sivut

tiistai 4. toukokuuta 2010

Äitienpäivä osa 1

Äitienpäivä onkin jo ensi sunnuntaina, joten hiljalleen voisi alkaa valmistautua siihenkin juhlaan. Jostain mystisestä syystä minulla siis jää aina kaikki korttienteot sun muut ihan viime tippaan, niinpä tälläkin kertaa (kun olen aiempiin vuosiin verrattuna jopa ajoissa!) vasta eilen illalla valmistui eka äitienpäiväkortti. Ja noitahan riittää tehtäväksi, kun on oma äiti, anoppi, kaksi isoäitiä ja vielä miehenkin toinen isoäiti, joita olisi tarkoitus itsetehdyllä kortilla muistaa.

Eilen valmistunut kortti matkaa yli 8-kymppiselle isoäidilleni, jonka sydäntä lähellä ovat luonto, kukat ja eläimet. Valitettavasti tämä isoäitini alkaa olla hieman irtautumassa tästä todellisuudesta sairastamansa alzheimerin vuoksi.
Kortti on 3d-kuvalla varustettu ja kuten aiemmin kirjoitinkin, eivät tämän tekniikan tuotokset ole yleensä ihan omaan makuuni. Tällainen yksi ihan kiva kukkakeijuarkki tuli hommattua kirjakerhosta ja tällä kertaa lopputuloskin oli enemmän mieleeni kuin yleensä :) Tässä kortissa tosin on toinenkin piirre, johon minun korteissani harvoin törmää: ääriviivatarra.
Kuva tuli otettua vähän sokkona, kun kamerasta on paristot ihan lopussa, eikä saanut pidettyä kameran näyttöä päällä... Mutta kai tuosta selkoa saa.

Ystävällisin terveisin

Sinttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)