Sivut

perjantai 14. toukokuuta 2010

Taitotaivaan haaste (TThaaste) #1

Jossain haastehommassa sentään ehdin olla mukana aikaisesta vaiheesta lähtien! Hieman jännityksellä siis osallistun Taitotaivaan ensimmäiseen haasteeseen, joka löytyi Koukussa kortteihin-sivustolta. Tehtävänantona oli toteuttaa jonkinlainen työ mukaillen jonkun DT:läisen mallityön tyyliä, luonnosta, värimaailmaa, tms. Itse valitsin erään DT:n jäsenen luonnoksen, jonka pohjalta sitten syntyi ihan toinenlainen kortti kuin mitä kaunis mallityö oli.
Itse en tähän työhöni ole kyllä kovin(kaan) tyytyväinen, mutta menkööt, kun aika on kahden pienen lapsen johdosta niin rajallinen. Tässä kortissa oli lisäksi sen verran monta kuvausmielessä hankalaa osasta, että ei näytä kyllä samalta kuvassa kuin irl.Kuvista jää oikeastaan aikalailla tyystin näkemättä, että korttipohja on kohokuvioitu ja saanut myös pintaansa hiukan turkoosihtavaa väriä. "Cattitude!"-teksti puolestaan on helmiäishohtoinen, eikä siksi tahdo näkyä kunnolla. Kaiken kukkuraksi tarkoitus oli alunperin tehdä teksti hiukan toisella tapaa, mutta en löytänyt eräitä työvälineitäni sitten niin mistään! Täytyykin kaivella ne jostakin esille, alkoi ihan vaivata missä mahtavat luurata.

Ystävällisin terveisin

Sinttu

3 kommenttia:

 1. Turhan vaatimaton olet korttisi suhteen; kortti on todella hurmaava ja luonnos näkyy siitä ihan selvästi. Erityisesti värimaailma viehättää minua.
  Kiitos osallistumisesta.
  -Taitotaivaan Sari-

  VastaaPoista
 2. Korttisi on kaunis kokonaisuus, tyylikkäät värit sopivat hyvin kissan kuvaan.

  Johanna

  VastaaPoista
 3. Persoonallinen ja kauniin harmoninen kortti aikuiseen makuun.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)