Sivut

maanantai 10. toukokuuta 2010

Äitienpäivä osa 3

Äitienpäivä oli ja meni. Tämä oli itselleni toinen äitienpäivä ja mukava päivä olikin :)
Tässä vielä kuvaa lopuista äitienpäiväaskarruksista.

Ensimmäiseksi kortti isoäidilleni, lasten isoisomummille.Sattuneesta syystä kortti tosin odottelee yhä kuoressa postittamista... Tarkoitus oli käydä kyläilemässä viikonlopun aikana ja viedä kortti, mutta terveyssyistä vierailu peruuntui. Ensi viikonloppuna koitetaan paremmalla tuurilla, mutta kortti saa kyllä luvan mennä jo edeltä.

Omalle äidilleni tein tällaisen hieman hassun kortin. Aloitin tätä yöllä hyvin väsyneenä, mutta jätin kesken kun silmät alkoivat harittaa. Jatkoin sitten kiireellä ennen kuin piti lähteä korttia ja lahjaa viemään ;)Tuo mamma ei muuten viittaa mitenkään ruotsalaiseen äiti-sanaan, vaan on täällä meilläpäin käytössä ihan mummojen, mummujen ja mummien rinnalla. Eli kyseessä tosiaan oma äitini, lasten isoäiti.
Itse kortista sen verran, että taisikin olla ensimmäinen tekemäni kortti, jossa olen käyttänyt Magnolia-leimasinta. Hankin vastikään nykyiset kaksi Magnoliaani KK:n kirppikseltä. Värittely on myös ihan aloittelijatasoa (kuten valitettavasti näkyy).

Kortin lisäksi äiti sai itse räpeltämäni Tilda-neitosen. Figuuri on "Beach Ladies"- pakkauksesta, josta tein jo kolmisen vuotta sitten toisen vastaavan (mutta vaaleahiuksisen) anopille synttärilahjaksi. En todellakaan ole ompelijaihmisiä, joten jälkikin oli taas mitä oli. Mutta tulipa tehtyä.Tässäpä taas postaus tältä kertaa!

Ystävällisin terveisin

Sinttu

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat kortit!! Tosi kauniita!! Ihanasti menee nuo nauhat!! Ihq ommeltu neitonen!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)