Sivut

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Väritellään leimakuvia- haaste #1 (KK)

Koukussa kortteihin- sivuston Väritellään leimasinkuvia-osioonkin on saatu ensimmäinen haaste! Ja osallistuin toki minäkin :) Tämän ensimmäisen haasteen ohje oli sanallinen: kortin pääväreinä oli oltava vihreä, oranssi ja valkoinen. Ja luonnollisesti väritetty leimasinkuva tulee kortista löytyä.
Itseltäni valmistui kortti tarpeeseen, olin luvannut tämän tehdä "tilaustyönä" (sukulaisille), jotka ovat osallistumassa eräille 60-vuotiskekkereille. Enkelin väritys nyt on mitä on, mutta aloittelijoitahan tässä vasta ollaankin.


Kortti toimitettiin tänään antajille ja onneksi se kelpasi. Tarkoitus kun oli tehdä parikin vaihtoehtoista korttia, mutta kas kun se aika viikolla vaan kummasti jonnekin katosi...

Sinänsä tämän haasteen tehtävänanto oli minulle mieluinen ja juuri passeli, että tykkään värittää Distress Inkeillä (joilla enkeli siis on väritetty), mutta omistan vain kaksi ko. mustetta: Peeled Paint täyttöpullona ja Spiced Marmalade tyynynä. Eli toisin sanoen minulta löytyy vain vihreä ja oranssi :) Tuo täyttöpullokin on minulle eksynyt erehdyksessä joskus vuosikausia sitten (itseasiassa aikavälillä 2005 syksy-2006 kesä tarkalleen ottaen), mutta enpä ole sille mitään käyttöä keksinyt. Ennen kuin nyt kun tähän leimasinkuvien värittelyhommaan olen alkanut tehdä tuttavuutta.

Tässä vielä lähikuvaa kortista.Ystävällisin terveisin

Sinttu

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ja käynnistä! Tervetuloa uudelleen :)

--------

Thank you for your comment and visit! Welcome again :)